• Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

  Επιτυχής ολοκλήρωση ερευνητικού προγράμματος ΓΓΕΤ, Συνεργασία 2011

  Γράφτηκε από τον/την administrator

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στα πλαίσια του προγράμματος της ΓΓΕΤ, Συνεργασία 2011, το έργο με κωδικό 11ΣΥΝ_6_528 και τίτλο «Υποδομές Πληροφορικής για τη Βελτιστοποίηση Εφοδιαστικών Αλυσίδων σε Συμβιωτικά Δίκτυα Βιοενέργειας με Υπηρεσίες Λογοδοσίας» [συντομογραφία: AI4B].

   
 • Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

  Υλοποίηση Mobile Τουριστικού Οδηγού

  Γράφτηκε από τον/την administrator

  Υλοποίηση του πρώτου Exploring-Greece, Mobile τουριστικού οδηγού με θέμα το πανέμορφο νησί της Σερίφου. Ο οδηγός είναι διαθέσιμος από το Play Store της Google και από το App Store της Apple. Περισσότερα εδώ.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Καλώς ήρθατε

Γράφτηκε από τον/την administrator

listen iconΗ TWIN NET Πληροφοριακά Συστήματα Μον/πη Ε.Π.Ε. , ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 με σκοπό την ανάπτυξη & υλοποίηση λύσεων πληροφορικής καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των πληροφοριακών αναγκών μιάς επιχείρησης ή ενός οργανισμού

Με ιδρυτικά στελέχη τα οποία συνδυάζουν την βαθειά γνώση τόσο των αναγκών μιάς επιχείρησης σε πληροφοριακή οργάνωση και πολυδιάστατη πληροφόρηση όσο και της τεχνολογίας και των state-of-the-practice λύσεων πληροφορικής που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν γιά την δημιουργία της, η TWIN NET προσφέρει υψηλής προστιθέμενης αξίας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που βοηθούν τους Πελάτες της να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους από την σωστή χρήση τής, κατάλληλης γιά αυτούς, τεχνολογίας της πληροφορικής με το λιγότερο δυνατό κόστος.

 

Εταιρία

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011

Γράφτηκε από τον/την vpriona

Η TWIN NET Πληροφοριακά Συστήματα Μον/πη Ε.Π.Ε., ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 με σκοπό την ανάπτυξη & υλοποίηση λύσεων πληροφορικής καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των πληροφοριακών αναγκών μιάς επιχείρησης ή ενός οργανισμού.

Αντικείμενο εργασιών

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012

Γράφτηκε από τον/την Alexa

Οι υπηρεσίες μας:

 ePartners.gr
 Consulting Services
 Business Intelligence
 Software Applications

Τα προϊόντα μας:

 ERP Systems
 CRM Systems

Οι διαδικτυακές τουριστικές υπηρεσίες μας:

 Exploring-Greece.gr
 Digitickets.gr
 GreekCreations.gr

Έργα σε εξέλιξη

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011

Γράφτηκε από τον/την Alexa

01/11/2015: Θέση σε πραγματική λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρονικών αιτημάτων προμήθειας σχολικού εξοπλισμού, από όλα τα Σχολεία της χώρας, προς τον φορέα Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

31/10/2015: Υλοποίηση του B2B συστήματος ePharma για την φαρμακαποθήκη Evropharm, σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ Α.Ε.

21/10/2015: Εναρξη συνεργασίας με την εταιρεία PriceWaterHouseCoopers, γιά υπηρεσίες υποστήριξης και μεταφοράς τεχνογνωσίας στα πλαίσια ανάλυσης ή/και υλοποίησης λογισμικού στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υπηρεσιών SaaS και Υποστήριξης των Διαδικασιών Κοστολόγησης των ΕΛΤΑ»

Αρχείο Νέων